10.11.2014

Isien päivä, isien päivä

Herra Kamera hukutettiin eilen aamulla lahjoihin ja halauksiin. Jo vuosia sitten on itse sanoitettu joiku Isien päivä, jossa on lehtiä maassa ja kaunista, ja sillä se nukkuva karhu taas herätettiin.

Typykät, jotka taistelevat ajomatkoilla isänsä kanssa autoradion kanavista, antoivat jalomielisesti päivänsankarille tämän lempiradioasemaa julistavan t-paidan. Poika oli itse taitellut koulussa vanhoista pokkareista käteviä kuitti- ja korttitelineitä, ja tehnyt ryhdikkään onnittelukortin. Minulta tai meiltä kaikilta taas oli tuo hurmaavan mestarivalokuvaaja Caj Bremerin Mämmikoiran keittiössä sekä Mrs Jonesin puodista nahkaremmi ranteeseen. Mitäs sanotte, onko Herra Kameran näköistä settiä?

"Caj Bremerin keittokirja on manifesti rehellisen ruoanlaiton puolesta. Yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista kuvaajista kertoo omalla "Bremerin kielellään" parhaimmista kalaruoistaan, kummallisimmista kokeiluistaan, riemullisista makuelämyksistään ja maukkaimmista piirakoistaan.
Keittokirjassa on mukana myös Bremerin kotialbumikuvia ja ruokamuistoja elämän varrelta: miten ankka johti kreivin luokse yömyssylle, omituisen maitodrinkin syntymä ja joitakin ”kerskuiluja” mahtavista kalansaaliista." - Aalto ARTS Books

Pssst: Instagramissa ihmeteltiin ajan kulua kurkistamalla yli 16 vuoden taakse.

2 kommenttia:

  1. Oi tuo Bremerin kirja on saatava! jos vaikka oppisi kalaruokia siinä samalla vihdoinkin tekemään ;)

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"