11.1.2013

Jatketaanko soppalinjalla

Olisiko tänään bouillabaisse-päivä? Kirjatoukan reseptin löydät täältä. (Tai pujahda huviksesi tätä kautta marseillelaisen ravintola Le Miramarin hengästyttävään reseptiin!)

Hesarissa oli kyllä ihana provencelainen katkarapupatakin...

Arvatkaas mitä, meillä on jo ensi kesän Ranska-kuukausi hyvä vauhtia valmisteilla, ja nyt päästäänkin jo ihan Marseillen kylkeen!

Kuvassa lounas katettuna Herra Kameralle, eräänä sateisena,kylmänä ja pimeänä päivänä.

10 kommenttia:

  1. Sopat sopivat tammikuuhun - mekin valmistelemme Ranskanlomaa kesäksi. Valence, Camargue ja hyvän ystävän häät = unelmaloma.

    VastaaPoista
  2. Ja ajatella, että meillä on Suomi-kuukausi suunnitteilla:). Rippileirin ja juhlien merkeissä.

    VastaaPoista
  3. Super! Marseille est avec la Provence la capitale européenne de la culture de l'année 2013, inauguration ce weekend même, plein d'évènements culturels toute l'année! - Mais attention à la violence criminelle. Faut pas aller se proméner partout...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah oui, mais notre maison sera (si tout va bien...) quand même 80 km de Marseille. Donc beaucoup de culture, j’espère, mais moins de la violence ;)

      Poista
  4. Voi kun Hangossakin tarjottaisiin, esim: mainiossa Haavissa kunnon bouillabaissea ja blinejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. På Krokenissa ainakin on näillä main bliniviikot, ja olisiko Origossakin? Ja molemmilla paikoilla on kuuluisat lohisopat, vaikkakaan ei bouillabaissea :)

      Poista
    2. Lohisopat kyllä ko. paikoissa tunnetaan, mutta sahraminen bouillabaisse äyriäisineen ja kaloineen on toki aivan eri juttu kuten tiedät!

      Poista
    3. Totta. Pitäisikin laittaa ravintoloille vinkkiä ja toivetta! Minä voin tarjota reseptin, he he!

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"