22.9.2012

Tatti jos toinenkin


Kirjatoukan aamukävelylenkin varrelta löytyy tatti jos toinenkin. Kummitäti tuli hätiin, kun alkoivat reseptit käydä vähiin sadon senkuin kasvaessa. Tässä siis teillekin terveisiä Kirjatoukan kummitädiltä!
"Tattipizza: Kauli itsetehty pizzapohja ohuiksi pizzoiksi. Kaada keskelle oliiviöljyä ja levitä kädellä tasaisesti reunoja lukuun ottamatta. Pinnalle ohueksi siivutettuja tuoreita perunaviipaleita, valkosipulivoissa paistetut tattiviipaleet, punasipulipuolikuut ja pallo mozzarellaa käsin 'litsattuna' tasaisesti. Pinnalle suolaa ja mustapippuria. 250-asteisessa uunissa n. 10 - 12 minuuttia. Pinnalle ohut ristikko oliiviöljyä ja maun mukaan joko tuoretta rosmariinia tai salviaa. Eilen rosmariini voitti! Ja Valpolicella Ripasso maistui pizzan kanssa tosi hyvin. Siitä vain sieneen..."
J.K. Katso myös reissuversio reseptistä, oiotuin mutkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"