28.8.2012

Resepti maisemakuvien varjossa

 











Tuo yksi ei ihan hevillä uimareissuistaan luovu. Eilen illalla kehitimme nälkäisinä korttelikierroksen jälkeen vahingossa loistavan reseptin.

Auberginepizza:

Leikkaa 2-3 munakoisoa kiekoiksi ja levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Roiski päälle suolaa ja oliiviöljyä. Tuikkaa uuniin n. 20 minuutiksi, kunnes kauniisti ruskistuvat.

Sillä aikaa tee tomaattikastike kahdesta purkista Muttin yrteillä maustettua tomaattimurskaa, 4 valkosipulinkynnestä, tilkasta viiniä, reilusta sipulisilppukeosta, kuivatuista yrteistä, yhdestä punaisesta chilistä rinkuloina, parista laakerinlehdestä, huikasta oliiviöljyä. Suolaa ja pippuria, tietysti. Anna porpottaa tulella samettiseksi. Laitoimmekohan me kanelia myös aavistuksen?

Paista valkosipulin kera (herkku)sieniä pannulla, mausta persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.

Kun ruskettuneet munakoisot ovat uunista ulos, levitä pehmeä ja kokoonkeittynyt tomaattikastike munakoisomaton päälle. Lisää myös sienet.

Revi päälle ainakin kaksi mollukkaa hyvää mozzarellaa ja paista uunissa kunnes juusto on valuvaa ja paikoin saanut väriäkin.

Tarjoa rucola-röykkiön ja etikkaisen tomaatti-sipulisalsan kera. Nauti viikonlopulta jääneen hyvän punaviinitilkan ja armaasi kanssa, kunnes olette niin onnellisia kaikesta hyvästä, että varaatte hetken huumassa marraskuuksi Pariisin-matkan vain teille kahdelle.

Luulin, että ruoasta eli vuoasta riittäisi seuraavaksikin päiväksi, mutta ei. Kaikki meni, eikä piisannutkaan. Edes kuvaa emme ehtineet ahnailta suilta ottaa.

---

Pojan paita: Ranskalainen hippikauppa Lorguesissa.
Kirjatoukan releet: Pusero Lifestyle Hanko/ French Connection, tähtihuivi Zara, mustat haaremihousut samaisesta hippikaupasta, uusi hapsulaukku Line Up Hanko/ Vans, tähtisormus Tine K, hopeasormus "TV" Oz Jewel ja nauha ranteessa ("Do you, do you St. Tropez") Lucky Team.

6 kommenttia:

  1. Näinkö väärin vai vilahtiko kuvissa tutun pihan väsyneet kukat? ;)

    VastaaPoista
  2. Kävit sittenkin ostamassa sen hapsulaukun ;=)
    Pizza kuulosti kovin maukkaalta. Täytynee kokeilla. Harmi ettei kuvaan päässyt.
    Aurinkoisia syyspäiviä Hankoon!

    Jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jutta, tottakai kävin :) Ja aurinkolasit myös! Pizza oli aivan mahtavan hyvää, niin namia, kannattaa kokeilla. Ensi kerralla rakennamme eristysnauhasta kuvauspaikan pellin ympärille, niin ehtii kuviinkin asti ;) Täällä on todellakin ollut edelleen aurinkoista ja ihanaa, kaunista syksyä myös teille!

      Poista
  3. Moikka! Pakko oli tulla kertomaan, että tein just tuota pizzaa ja voi ei kuinka hyvää!!! Saatan syödä yksin koko pellillisen!:) Ihana blogi teillä ja ihania kuvia! Kiitos!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla Elina, siis, että "pizza" maistui, ja se, että pidit blogistamme! :) Kiitos kun jätit kommentin!

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"