24.5.2012

Boulevard Social











Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmas ravintola availee oviaan. Boulevard Social on yhdistelmä Välimerellisiä makuja; Kreikkaa, Tunisiaa, Libanonia, Marokkoa... Bistro-miljöö on rento ja kutsuva, ja tyyli jatkuu aina naistenhuoneen kauniisiin käsienpesualtaisiin ja kaakeleihin asti. Poimitaan sivuilta hiukan lyyristä makupalaa:

MENU BOULEVARD

GRILLED GREEN MUSSELS `ON A STICK´
- grillattuja vihersimpukoita, punaista harissaa, sitruunaöljyä, chorizo-salsaa

LEBANESE TAR-TAR
- marmorihärkä-tartar, `harissa remoulade´, kaprista, rapeaa leipää

SCALLOPS CEVICHE & FETA
- kampasimpukkaa, ceviche-lientä, fetajuustoa, kurkkua, tomaattia, basilikaa

LAMB CHOPS `ZHOUGH´
- mintulla maustettuja lampaankyljyksiä, pinjansiementä, minttu `labneh´, lampaanmaitojuustoa

`FASSI´ PAN FRIED SALMON
- pannulla rapeapintaiseksi paistettua lohta, `fassi´-hunajadressing, viinirypälettä, omenaa

PITALEIPÄÄ & `BABAGANOUSH´

MINCED LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
- grillattu kebab varras hienonnetusta lampaasta, fenkolisalaattia, hummusta, chilimajoneesia

`SOCIAL´ BAKLAVA
- baklava pistaasista ja hunajasta, jogurttia, sableella maustettua jäätelöä

Juomat taloon valitsee sommelier Janne Halla.

Yksi huono puoli ravintola Boulevard Social'issa on. Se sijaitsee Helsingin Bulevardilla, ei Hangon :)

Kuvat: Herra Kamera

Psssssst: Surffilauta seinällä, Joachim Lindholm, Hanko!

1 kommentti:

  1. just niin....kun siinä Hangon Bulevardin kulmassa on jo paikkakin valmiina :(

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"