Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmas ravintola availee oviaan. Boulevard Social on yhdistelmä Välimerellisiä makuja; Kreikkaa, Tunisiaa, Libanonia, Marokkoa... Bistro-miljöö on rento ja kutsuva, ja tyyli jatkuu aina naistenhuoneen kauniisiin käsienpesualtaisiin ja kaakeleihin asti. Poimitaan sivuilta hiukan lyyristä makupalaa:
MENU BOULEVARD
GRILLED GREEN MUSSELS `ON A STICK´
- grillattuja vihersimpukoita, punaista harissaa, sitruunaöljyä, chorizo-salsaa
LEBANESE TAR-TAR
- marmorihärkä-tartar, `harissa remoulade´, kaprista, rapeaa leipää
SCALLOPS CEVICHE & FETA
- kampasimpukkaa, ceviche-lientä, fetajuustoa, kurkkua, tomaattia, basilikaa
LAMB CHOPS `ZHOUGH´
- mintulla maustettuja lampaankyljyksiä, pinjansiementä, minttu `labneh´, lampaanmaitojuustoa
`FASSI´ PAN FRIED SALMON
- pannulla rapeapintaiseksi paistettua lohta, `fassi´-hunajadressing, viinirypälettä, omenaa
PITALEIPÄÄ & `BABAGANOUSH´
MINCED LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
- grillattu kebab varras hienonnetusta lampaasta, fenkolisalaattia, hummusta, chilimajoneesia
`SOCIAL´ BAKLAVA
- baklava pistaasista ja hunajasta, jogurttia, sableella maustettua jäätelöä
Juomat taloon valitsee sommelier Janne Halla.
Yksi huono puoli ravintola Boulevard Social'issa on. Se sijaitsee Helsingin Bulevardilla, ei Hangon :)
Kuvat: Herra Kamera
Psssssst: Surffilauta seinällä, Joachim Lindholm, Hanko!
just niin....kun siinä Hangon Bulevardin kulmassa on jo paikkakin valmiina :(
VastaaPoista